3-retters middag hos Fromberg
NYHED: Tag ud på nye smagseventyr med mad fra Fromberg på Vesterbro. Hver uge er menuen inspireret af en ny destination.
Hvis det skal være både enkelt, sundt og usædvanligt lækkert, så skal du gøre dig selv den tjeneste at nyde en middag hos Fromberg. Her får du magisk og revolutionerende aftensmad, som ingen andre steder - og med inspiration fra nærmest alle steder. Og så er det selvfølgelig til en vildt god pris!
Hos Fromberg er aftensmaden uden tilsætningsstoffer og forarbejdede fødevarer. Her er der kun naturlige råvarer håndteret med passion, fuld fart på smagene og en anretning, der er en fryd for øjet.
Hver uge er der en ny destination fra det store verdenskort på menuen, der altid imponerer og overrasker. Slå til nu, og hold øje med Frombergs hjemmeside for lige præcis den menu, der vækker din appetit mest.
Du får:
- 3-retters menu hos Fromberg
Sweetdealpris 185 kr. Normalpris 310 kr. Spar 40 %
Eksempel på 3-retters menu:
(menuen skifter hver uge - tjek www.frombergfood.dk/#Menu for den aktuelle menu)
Forret
- Ceviche med marineret hvidfisk i spicy citrus/chili dressing, fennikel, salat, urter og sprøde majs
Økologisk surdejsbrød.
Hovedret (Havana, Cuba: Mojo Chicken)
- Juicy kylling i krydret Mojo marinade med bl.a. appelsin, lime, jalapeño, spidskommen, urter & hvidløg
- Spicy avocado-salsa
- Ris, bønner fra bl.a. Puredansk og caribiske lækkerier
- Sæsonenes lokale grønne sager bl.a. øko, bio og bæredygtige fra Svnholm Gods
Dessert
- Hvid chokolademousse med vanilje & chokoladecrumble
Billeder er vejledende, da menuen skifter ugentligt.
Smag på hele verden
Bag Fromberg står Martin Fromberg, som er uddannet kok fra den danske kokkeskole, så det er med et solidt fundament i det klassiske håndværk og dyder, at gryderne bliver svunget og din aftensmad bliver tryllet frem.
Efter godt og vel halvandet årti i nogle af de bedste køkkener i København valgte Martin, at tiden var inde til at tænde op i sin egen ovn. Udover København har Martin boet og arbejdet som køkkenchef i London og i franske Rhône.
Ligesom menukortet hos Fromberg bærer Martins CV præg af inspiration fra hele verden. Han har tidligere været køkkenchef hos Aarstidernes grønne øko oase i byen, Banegården (herunder Michelin anbefalede PMY’s streetfood fra Syd -og Mellemamerika), og legendariske Mission Chinese Food’s danske afdeling, drevet af Mikkeller.
Sammen med David Chang og Momofuko ændrede Mission Chinese Food asiatisk mad i vesten for altid. De blev bannerførere for en ny, moderne og mere autentisk tilgang til asiatisk mad - og denne tilgang kan stadig smages, når menuen hos Fromberg står på asiatisk.